Kinesitherapeuten

Ine Slegers - Kinesitherapeut

Ine Slegers

Als manueel therapeut altijd in beweging.
Ik studeerde af aan de KULeuven in 1999. Daarna volgde ik de GGS (gevorderde gespecialiseerde studie) Manuele Therapie, lymfedrainage en pelvische reëducatie (bekkenbodemtherapie). Na 10 jaar ervaring opgedaan te hebben, startte ik samen met Kevin Kuppens de praktijk Kinecoach in Herentals. Kinesitherapie is voor mij een passie en dat probeer ik over te brengen naar iedereen, van chronische pijnpatiënt tot topsporter. Naast Kinecoach probeer ik zelf in vorm te blijven en tijd te vinden voor mijn 3 kinderen: Thomas, Eva en Lucas.
Kevin Kuppens - Kinesitherapeut

Kevin Kuppens

Gepassioneerd door het lichaam in beweging.
Na mijn studie aan de KULeuven startte ik de opleiding tot sportkinesitherapeut (VUB). Na enkele jaren werkervaring en een bijkomende opleiding tot manueel therapeut was de tijd rijp om met Ine Slegers aan de slag te gaan binnen de muren van Kinecoach in Herentals. Onze praktijk. Hier trachten we elke patiënt met een bewegingsprobleem te helpen op onze systematische manier. Naast mijn werk bij Kinecoach ben ik assistent aan de Universiteit Antwerpen (opleiding REVAKI).
Gerrit Hens - Kinesitherapeut

Gerrit Hens

Gezond bewegen, beweging beleven.
In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Artesis Hogeschool in Antwerpen waarna ik mij verder gespecialiseerd heb binnen de manuele therapie (VUB). Sinds 2014 ben ik de nieuwe collega van Ine en Kevin. Hier probeer ik telkens voor iedere patiënt de meest optimale behandeling te bieden. Ik vertrek hierbij steeds vanuit mijn opgedane ervaring, kennis van de manuele therapie en de eigen sportervaring. Buiten het werk houd ik mij bezig met verschillende sportactiviteiten, gaande van joggen en triatlon tot windsurfen en skiën.
Tessa Marijnessen - Kinesitherapeut

Tessa Marijnissen

Een frisse kijk op beweging.
Mijn opleiding tot kinesitherapeut volgde ik aan de UAntwerpen. Hierna koos ik voor de bijkomende opleiding tot manuele therapeut aan de UGent. Sinds 2016 vervolledig ik het team van Kinecoach. Ik tracht steeds de patiënt in zijn totaliteit te bekijken en vervolgens een geïndividualiseerde en specifieke behandeling aan te bieden. Na de werkuren kan je mij regelmatig al joggend of te paard terugvinden in de Kempische natuur.