PSYCHOLOGIE

We hanteren een gestructureerde en geïndividualiseerde aanpak om elke patiënt of cliënt te helpen en te begeleiden. Een evenwichtige balans tussen het fysieke en mentale vinden we heel belangrijk.

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Voor wie?

Zowel kinderen als volwassen kunnen terecht in onze praktijk.
Het werken aan problemen is een samenwerking tussen cliënt en therapeut
als evenwaardige partners.

Kinderen en jongeren

In de praktijk ontvangen we graag kinderen, jongeren en hun ouders met een diversiteit aan vragen en bezorgdheden.

VOLWASSENEN

De klachten waarvoor cliënten bij ons komen zijn erg verschillend en gaan van beperkte angstklachten en depressieve gevoelens tot het steeds weer vastlopen op dezelfde patronen in het leven.

de eerste stap naar een beter leven

Onze waarden

Het is erg belangrijk om in dialoog te gaan met de cliënt om een idee te krijgen in hoeverre onze manier van werken aansluit bij de verwachtingen. Dit gesprek neemt plaats in een veilige en betrouwbare omgeving. Tijdens dit eerste gesprek maken we een inschatting in hoeverre onze ervaring en vaardigheden een bijdrage kunnen leveren tot een oplossingsgerichte aanpak.

Kinecoach_Psychologie_Therapie_Veilige_Omgeving

veilige omgeving

Kinecoach_Psychologie_Therapie_Dialoog

dialoog

Kinecoach_Psychologie_Therapie_Groeien

samen groeien

onze PSYCHOLOGEN

JEF BOGAERTS

Jef studeerde in 1990 af als klinisch psycholoog aan de K.U.Leuven, en is zich nadien gaan specialiseren in cognitieve gedragstherapie en forensische psychologie en psychiatrie.

Ann verwimp

An Verwimp is een gedreven, dynamisch kinder- en jongerenpsychologe/psychotherapeut. In therapie ontvangt An graag kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun ouders met een diversiteit aan vragen en bezorgdheden.

METEEN EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS.

BEWEEGPROGRAMMA

Patiënten met diverse chronische of terugkerende ongemakken komen samen in een veilige omgeving en werken gedurende 3  maanden aan hun fysieke en mentale weerbaarheid door samen te bewegen.

Dit programma wordt geleid door onze kinesitherapeuten en psychologen met oog voor het individu in de groep.